PRESSEMEDDELELSE:

14/06/2019: kl 14:50

OP & NED vil disrupte byens udformning

Forestil dig et levende byrum med smukke, arkitektoniske legeelementer, der udfordrer fantasien samtidig med at børn og voksne bliver motiveret til leg, samværd og bevægelse. Det bliver virkeligheden inden for få år ifølge virksomheden OP & NED, som disrupte byrummet og måden vi tænker og bygger leg i byen på.

Og der ligger et stort behov for at tænke kreativt og innovativt i en virkelighed hvor flere og flere børn vokser op i byen.

OP & NED designer fantasifulde og udfordrende byrum, hvor barnets fantasi er i centrum. ”Vi forbedrer byer, så børn får en sjov, udviklende og udfordrende barndom, selvom de bor i et tætbefolket område. Vi tager legen ud af legepladsen og placerer den, hvor det giver mening i forhold til historien, omgivelserne og børnene selv.” siger Marie Astrup.

Virksomheden er en start up, og derfor betyder Innofounders bevilling et væsentligt løft af den nye børnebyrums virksomhed. OP & NED er nemlig på en mission:

” Vi disrupter legepladsbranchen og fusionere den med byplanlægning og landsskabsarkitektur, fordi der er efterspørgsel efter uderum til børn, der er smukke og passer til det omkringliggende miljø. I OP & NED vil vi sikre at byer lever op til FNs Verdensmål om byer som livable – også for den ¼ af bybefolkningen, der er under 18 år.”


Om OP & NED

OP & NED er en virksomhed, der tilbyder arkitektoniske byrum der er relevante i børnehøjde. Vi kalder dem “verdens smukkeste børnebyrum.” Og vi eksperimenterer hele tiden med at levere endnu mere bæredygtigt.

OP & NEDs kunder er kommuner, landskabsarkitekter, entreprenører og museer, der laver signaturlegepladser og byrum i nye bydele

Innofounder-midlerne skal bruges til at udvikle bæredygtige materialer til elementerne, udvikle leveringen og designet.

For mere info, kontakt:

Marie Astrup, CEO og Urban Play Designer
T. +45 2886 9656
M. INFO@OPNED.COM
OP & NED
ØSTER SØGADE 22
KØBENHAVN K
DANMARK