Materialer

Vi bruger Accoya®-behandlet hårdt træ primært cedertræ, nordisk eg, teak og ipé til synlige træoverflader, samt fyr til konstruktioner og robinie til steder med jordkontakt.


Accoya®-behandlet træ er grundigt testet for dimensionel stabilitet, holdbarhed, malingforbrug og jordforbindelse for at sikre optimal ydelse. Det er faktisk så pålideligt, at det i mange år er blevet – og fortsat bliver brugt – af forskere som det benchmark, som andre behandlinger og modificerede tømmer måles mod.

Holdbarhed

Cellulose er en vigtig strukturel ingrediens i træ, men det er også en vigtig fødekilde for flere forskellige insekter og svampe og er også husly for andre. Råd forårsager, at træ nedbrydes – især når det bruges udendørs og udsættes for fugt – hvilket begrænser dets levetid. Takket være den acetyleringsteknologi, der er skabt af Accsys Technologies, tilbyder Accoya rådningsbestandigt træ i miljøkompatibelt, stabilt træ, der kan bruges til udendørs legeelementer og som holder i mange, mange år. Simpelthen det bedste Som ‘Klasse 1’ antyder, er dette simpelthen det bedste holdbarhedsniveau i træ. Mens nogle træsorter er naturligt holdbare (hårde), er naturlig holdbarhed en variabel og inkonsekvent egenskab. Accoyatræ er konstant holdbart. Egenskaberne for hver batch analyseres ved hjælp af videnskabelige standardmålinger efter ændring, hvilket gør det muligt for dens holdbarhed at matche og endda overstige ydeevnen for naturens mest holdbare arter, inklusive teak.

Langtidsholdbart Accoya®-behandlet hårdt træs holdbarhed gør det meget langtidsholdbart, Vi garantere en levetid på : 50 år over jorden 25 år i jorden eller med ferskvandskontakt Behandlingen udgør samtidig en effektiv barriere mod insektangreb; den er ufordøjelig til mikroorganismer og insekter og derfor mere holdbar over for træødelæggende svampe og praktisk talt rådsikker.


BÆREDYGTIGHED

Ved at øge holdbarheden og dimensionstabiliteten af ​​hurtigtvoksende og rigeligt tilgængelige certificerede træsorter signifikant giver Accoya træ overbevisende miljømæssige fordele i forhold til langsomtvoksende hårdttræ, træ, der er behandlet med giftige kemikalier og ikke-vedvarende kulstofintensive materialer som plast, metaller og beton:

Alt Accoya-træ er produceret fra velstyrede bæredygtige kilder, herunder FSC®, PEFC ™ og andre regionalt certificerede træer.

Accoya-træproduktionsprocessen er ikke-giftig og tilføjer intet til det træ, der ikke allerede forekommer naturligt i det.

Den forbedrede holdbarhed af Accoya-træ giver en levetid på mindst 50 år over jorden og 25 år i jorden, hvilket forbedrer kulstofbindingen i træet og reducerer materialeforbrug i den samlede levetid i forhold til andre materialer.

Accoya træ enestående dimensionelle stabilitet og forbedrede hårdhed resulterer i lavere vedligeholdelsesfrekvens og derfor mindre maling/træbeskyttelsesforbrug og affald over produktets levetid.

I Cradle to Cradle®-filosofien, som det har Guld-certificering for, anses Accoya-træ at være 100% ikke-giftigt.

Accoya træ er fuldt genanvendeligt og genanvendeligt. Genanvendelse anbefales, og kan sikkert forbrændes til bioenergi.
Accoya træ er en miljøkompatibel erstatning for kulstofintensive materialer som plast, metaller og beton.