Tegnestuechef søges

Vi elsker, det vi designer

OP & NED oplever stor interesse for vores design af børnebyrum samt flere og flere forespørgsler fra ind- og udland.

For at kunne følge med efterspøgslen, leder vi nu efter en tegnestuechef som er barnlig:), morsom, kreativ, kan huske hvad det vil sige at være barn, men også kan forestille sig hvordan det er at være barn i dag, som har forståelse for og interesse i at disrupte klassisk byudvikling og som gerne vil have en hverdag, der består af smukke scenarie, masser af kreative ideer og fantastiske skulpturer.

Du skal også helst have en baggrund som enten arkitekt, designer eller byudvikler.

OP & NED er en nyopstartet virksomhed og vi er i et stadie, hvor vi søger investorer til at sætte turbo på væksten.
Derfor skal vi bruge dig, der også kan sælge dig selv til investorer, som er modig og som har en vis sans for det kommercielle i at starte nyopstartet virksomhed.

 

 

Fremtiden

Vil du med på en vild rejse?

Om du vil være medejer eller lønnet medarbejder er op til dig. Men du skal kunne lide det uforudsigelige ved en start-up, være fleksibel og have lyst til at løse problemer, som de dukker op. Det kan også forventes at dit arbejde går med kundebesøg, kvalitetsdefinition, definering af leverandørsamarbejder nyansættelser og meget andet opstartsarbejde. Det må du gerne kunne lide også.

På sigt vil  du få ansvar for 7-9 arkitekter (og flere når vi vokser endnu mere), når vi rammer vores tre års mål for virksomheden, det er altså din opgave at sikre at designkvaliteten er helt i top, at originaliteten er flyvende og at alting kører på skinner i forhold til vores kunders forventninger.

Stillingen er fra 1. marts, men skal vi have de rigtige midler til at lønne dig godt, ville det være dejligt om du kom med til en række investormøder allerede i januar-februar.

 

Er du interesseret i stillingen så send spørgsmål eller en ansøgning med portfolio og eller cv til Marie Astrup på marieopned.com