Der er en trampolinlegeplads i en forladt mine i Wales

GENRBUG: OP & NED er fascineret af legerum på usædvanlige steder, specielt når disse er genbrug af tidligere tiders rum:

En sådan fantastisk legeplads fandt vi under jorden i North Wales, i en tidligere victoriansk skifermine, den 177 årige Llechwedd Slate Caverns i Blaenau Ffestiniog, som er blevet omdannet til en massiv underjordisk legeplads.

Bounce Below er nok verdens største trampolin net med over 10.000 kvadratmeter. Tre store trampoliner er ophængt udspilet på forskellige niveauer (mellem 6 m og 55 m over hulens gulv) og forbundet med svævebaner, gangbroer og tunneler.

Der er tre niveauer af trampoliner: Den ene er 6 meter over gulvet i hulen, en anden 18 meter og den højeste 55 meter oppe. For at komme fra en trampolin til den næste kan du enten tage en rutsjebane (der er en i et hjørne af hver trampolin) eller tage vindelstigerne.

Den stille og ekko-fri mine har en ganske særlig atmosfære og for at gøre oplevelsen gennemført surrealistisk er hele legepladsen lyst op af multifarvet, skiftende LED-lys.

 

De gamle miner er en del af Zip World, og har også har verdens største underjordiske svævebane, den længste svævebanen i Europa, og angiveligt den, hvor man opnår den højeste fart i hele verden.

Besøg Bounce Below

 

For at komme til trampolinerne skal besøgende tage et gammelt minetog og derefter rutsje 180 m ned for at lande i den første trampolin.

Som besøgende får man udleveret en hjelm, selvom alt – trampoliner, gangbroer og rutsjebaner  – er indhyllet i net. På trods af skræmmende højder og klippernes hårde overflader, sikre væggene af net at det er umuligt at slå sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *