preloader image

Vi tilbyder følgende til et fuldendt børnebyrum

— Undersøgelser af en lokalitet og dens børn

Gennem børneworkshops, børnebyvandringer, demografiske undersøgelser og studier at området og dets historie/betydning/gode og dårlige steder, finder vi nogle design principper som matcher jeres ønsker og børnenes behov. Det sikre et nyt byområde der er relevant og interessant for alle.

— Design

Vi leverer altid smukke, unikke løsninger i tidsløst design, i høj, håndværksfaglig kvalitet. Vi producerer lokalt og bruger bæredygtige materialer. Vi arbejder i naturlige materialer som træ (nordiske sorte og europæisk robinie), stål, sten og beton.

— Produktion

Vi har egne produktionsfaciliteter og vigtige samarbejdspartnere, når det kræves. Vores netværk er stort og fortrinsvist dansk, selvom vi også får lavet reb og beton i henholdsvis Holland og Tyskland. Kun fordi kvaliteten var så udsøgt.

— Installation

Oftest anlægger vi nye byrumselementer i forbindelse med anden anlægsarbejde, foreksempel i forbindelse med byfornyelse – i så tilfælde arbejder vi tæt sammen med den pågældende entreprenør. Er der ikke igangværende anlægsarbejde, kraner og monterer vi det gerne, naturligvis.

DEL SIDE